رُس شدن بمعنای رسوب کردن و کدر شدن عسل است ، عسل طبیعی بدلیل داشتن دیاستاز بعد از مدتی ته نشین میشود و رس میبندد ، یعنی ذرات قند عسل متبلور میشود و عسل مانند روغن نباتی سفت میشود .
خوردن این نوع عسل از نظر اطبا و کارشناسان بسیار مفید است اما بیشتر مردم اگر عسل به این حالت دربیاید فکر میکنند خراب شده ، در ضمن یادتان باشد عسلهای غیرطبیعی و صنعتی حرارت دیده رس نمیبندد
ناموجود
عسل رُس بسته
247,000 تومان
عسل رُس بسته
برگرفته از شهد گلهای سراب ، دامنه سبلان
🔸️وزن : ۵۰۰ گرم
🔸️نوع بسته بندی : ظرف پلاستیکی_سایز کوچک
🔸️شرایط نگهداری : در جای خشک و خنک و دور از تابش نور خورشید نگهداری شود.
ناموجود
شناسه محصول:
ap-1498
دسته: عسل طبیعی
توضیحات
نظرات (0)
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “عسل رُس بسته” لغو پاسخ
محصولات مرتبط
ناموجود
انتخاب گزینهها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
عسل اُرگانیک (دیابتی)
390,000 تومان – 754,000 تومانناموجود
انتخاب گزینهها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
عسل بهاره
260,000 تومان – 494,000 تومانناموجود
انتخاب گزینهها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
عسل آویشن
247,000 تومان – 468,000 تومانناموجود
انتخاب گزینهها
این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.