سبک زندگی

کباب مرغ با روغن کنجد

کباب مرغ با روغن کنجد

دستور پخت کباب مرغ با روغن کنجد

کباب مرغ با روغن کنجد یکی از غذاهای خوش طعمی است که تقریبا در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد و می‌توان گفت که اکثر مردم دنیا یکی از طرفداران پر و پا قرص کباب مرغ هستند.

البته که این کباب مرغ یکی از سالم‌ترین نوع غذاهاست و امروزه با توجه به روند پیشرفت و همچنین به وجود آمدن انواع غذاهای فست فودی که به سرعت آماده می‌شوند و مضرات بیشتری نسبت به غذاهای سنتی یا سبزیجات و غذاهای رژیمی دارند .

در دنیای امروز تهیه غذای سالم جایگاه ویژه و مفیدی دارد از این رو در این مقاله دستور طبخ یک نوع از غذاهای لذیذ که در عین سادگی، سلامتی فراوانی دارند را بررسی خواهیم کرد.

در طبخ انواع غذاهای سالم و تهیه‌ی انواع سالادها استفاده از روغن‌های مختلف گیاهی همچون روغن کنجد بکر  بسیار حائز اهمیت است و همچنین می‌توان گفت که این روغن‌های گیاهی علاوه بر استفاده در انواع غذاها دارای مواد مغذی و همچنین خواص درمانی فراونی برای پوست و مو و سایر اعضای بدن نیز است.

روغن کنجد یکی از روغن های پر خاصیت و مفید برای سلامتی بدن است. از این رو در ادامه به بررسی این روغن و خواص آن و دستور پخت یک غذای سالم با این روغن می پردازیم.

نکات مهم در مورد مصرف روغن کنجد

یکی از سالم‌ترین نوع روغن ها، روغن کنجد است که می‌توان از این روغن هم به صورت خام در سالاد استفاده کرد و هم برای پخت و پز از آن استفاده کرد.

از این روغن می‌توان به عنوان یکی از سالم‌ترین و مناسب‌ترین روغن‌های موجود در بازار نام برد. امروزه بروز چاقی و چربی‌های اشباع شده از جمله

مهمترین عامل ابتلا به انواع بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی و همچنین سرطان‌ها و … به شمار می‌آیند که سلامت انسان را به خطر می‌اندازد.

انواع روغن کنجد با کمترین میزان اسیدهای چرب اشباع و همچنین فواید بسیار زیاد برای بدن می‌تواند در حفظ سلامتی انسان بسیار موثر باشد.

در مورد مصرف این روغن، یک نکته اساسی که بسیار مورد توجه قرار دارد که توصیه می‌شود، استفاده از روغن های کنجد در پخت غذاهاست.

این روغن از توانایی تحمل میزان بسیار بالایی از حرارت برخوردار است و همچنین عطر بسیار مناسبی نیز دارد، به همین دلیل می‌تواند گزینه مناسبی برای استفاده در پخت انواع غذاها باشد.

گرچه که ذکر این نکته ضروری است که این روغن برای پخت همه غذاها کاربرد ندارد.

در هنگام استفاده از روغن کنجد در زمان پخت و پز، نباید از حرارت

بیش از حد استفاده کرد و مدت زمان طولانی برای سرخ کردن استفاده کرد زیرا ممکن است در اثر حرارت خواص آن از بین برود.

 

روغن کنجد و کنجد سفید

 

مهمترین خواص روغن کنجد

این روغن دارای خواص بسیار فراوانی است که ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترین آن ها اشاره خواهیم کرد.

  1. جلوگیری از بروز سکته قلبی
  2. جلوگیری از بسته شدن عروق
  3. جلوگیری از بروز آب مروارید
  4. ایجاد شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین
  5. مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
  6. کاهش ابتلا به بیماری آلزایمر
  7. کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون

 

کباب مرغ با کنجد

 

طرز تهیه کباب مرغ لذیذ با روغن کنجد

این غذای بسیار خوشمزه یکی از غذاهای آسیای شرقی است که دارای طعمی فوق العاده دارد.

این کباب مرغ با تکه‌های آناناس و سس مخصوص آن، دارای طعم ترش و شیرین است که یاد آور طعم‌های آسیایی است این غذا را معمولا با سالاد همراه

آن، نیاز بدن به فیبر را تامین می‌کند.

  •  سینه‌ی مرغ بدون پوست و استخوان 5 عدد (500 گرم)
  • روغن کنجد 2 پیمانه
  • روغن زیتون2 پیمانه
  • آناناس به مقدار لازم
  • فلفل دلمه‌ای نارنجی یا زرد 2 عدد
  • سس سویا 1 پیمانه
  • سس خردل 1/2 پیمانه
  • آب 3 پیمانه
  • سرکه سفید 4 پیمانه

هر نصف سینه مرغ را به چهار برش طولی تقسیم کنید.

هر سیخ کباب را با دو باریکه گوشت مرغ، دو قطعه آناناس و دو تکه فلفل دلمه‌ای پر کنید.

سپس برای تهیه سس، یک ظرف درب‌دار مانند شیشه ترشی را انتخاب کرده، سرکه، آب، روغن، سس سویا و سس خردل و روغن کنجد و خردل را در آن بریزید.

درب ظرف را بسته و خوب تکان دهید.

دو قاشق از این سس را جدا کرده، باقی آن را در یخچال بگذارید.

بعد از آن در یک کاسه کوچک، ۲ قاشق سس را با رب انار مخلوط کنید و با قلم‌موی آشپزی بر روی کباب‌ها بمالید.

کباب‌ها را بر روی منقل ذغالی یا بر روی اجاق خانگی قرار داده و تا زمانی که مرغ از رنگ صورتی خارج شده و بپزد (حدود ۱۰تا۱۲دقیقه) آن‌ها را کباب کنید.

بهتر است کباب را روی آتش مستقیم قرار ندهید.

کلم قرمز و سبزیجات را مخلوط کرده، در چهار ظرف تقسیم کنید.

کباب‌ها و قارچ را روی سبزیجات قرار داده، سس را مجددا خوب تکان داده و روی غذا بدهید.

سالاد رژیمی مخصوص

سالاد رژیمی مخصوص این کباب، به دلیل داشتن فیبر کافی جزو جدایی‌ناپذیر این غذاست و در کشورهای آسیای شرقی این سالاد به همراه غذا طبخ می‌شود که خوشمزگی آن را دو چندان می کند.

مواد لازم:

  • یک عدد هویج پخته شده
  • اسفناج
  • سه عدد گوجه فرنگی
  • دو عدد خیار
  • روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و آويشن به میزان لازم

طرز تهیه سالاد رژیمی

هویج را حلقه حلقه کرده به همراه اسفناج و گوجه فرنگی و خیار خرد شده به داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و روغن کنجد و سرکه بالزامیک را با

کمی نمک و فلفل و آويشن مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید. این غذای بسیار لذیذ قطعا یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی است که تا به حال امتحان

کردید.

نوش جان

خرید رایگان

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *