آیا شما هم طعم شیرینی تازه یزد را مزه کرده اید؟
پخش ارمغان پارسی عرضه کننده سوغات سراسر ایران از جمله فروش شیرینی یزد در تهران
- انواع ارده و شیره
- انواع حلوا
- انواع کنجد و روغن کنجد
- قند و نبات و عرقیجات
- شیرینی جات استان های مختلف به صورت کلی و جزئی
مهمترین ویژگی های محصولات ارمغان پارسی
- از بهترین و معروفترین برندها
- تهیه شده از مواد اولیه ممتاز ایرانی و ارگانیک
- بهداشتی و مورد تایید سازمان غذا و دارو
- عرضه تازه، مستقیم و بی واسطه از درب کارخانه
- ارسال سریع با تضمین کیفیت
محصولات قابل سفارش در فروشگاه آنلاین ارمغان پارسی شامل:
- شیرینی جات یزد، برند حاج خلیفه علی رهبر
- شیرینی جات اصفهان، برند کرمانی
- فرآورده های کنجدی یزد، برند آب حیات
ارمغان پارسی نماینده فروش شیرینی یزد در تهران می باشد.
یزد و شیرینی هایش
یزد از استانهای معروف و با اصالت ایران است که با فرهنگ غنی و اصالت چه در چهره ی شهر و استان و چه در آثار باستانی، صنایع دستی و تولیدات آن معروف است.
وقتی نامی از شیرینی های سنتی ایران به میان می آید ناخودآگاه فکرت روانه شهر تاریخی کویری ایران یعنی یزد زیبا می شود.
اگر چه سر تا سر ایران به داشتن شیرینی ها و خوراکی های خوش طعم محلی معروف است اما شیرینی های سنتی یزد همیشه با استقبال ویژه ای از سوی گردشگران خارجی و داخلی مواجه می شود.
ارمغان پارسی فروش شیرینی یزد در تهران است که لذت خوردن شیرینی های یزد را به شما هدیه می دهد.
شیرینی شاه نشین _قطاب
بی شک خوشمزه ای به نام قطاب باعث رونق شیرینی فروشی های ایرانی خارج از کشور شده است.
قطاب این شیرینی سفید و خوشمزه از یزد، فرم گرد و آغشته به خاک قند دارد که خوردن آن همراه با چای ایرانی لذت دو چندان را برای مهمانان به ارمغان می آورد.
مهمترین ترکیبات آن شامل شیر، تخم مرغ، آرد گندم و ماست است طرز تهیه آن بدین گونه است که خمیر را پس از استراحت به کمک وردنه پهن می کنند و قالب می زنند و داخل آن را با پودر بادام، پودر پسته، پودر گردو، دارچین، هل، عسل و گلاب پر می کنند، سپس سرخ کرده و در پودر قند می غلطانند.
شیرینی سنتی یزد ، لوز
به دلیل شکل هندسی لوزی این شیرینی به لوز معروف شده است.
انواع مختلفی از لوز با طعم های مختلف وجود دارد که تقریبا سبک طبخ یکسان دارند اما در طعم کاملا از هم متفاوتند.
مهمترین آنها شامل لوز نارگیلی، لوز زعفرانی، لوز پسته ای، لوز بادامی، باقلوایی، گل محمدی و … است. فروش شیرینی یزد در تهران
مهمترین مواد تشکیل دهنده آن شامل ارد، پودر نارگیل، پودر پسته، هل، دارچین، زنجبیل، پودر قند، زعفران و … است که بدون فر و تنها با حرارت و با استفاده از کوبش تهیه می شود .
باقلوا یزدی
باقلوا از شیرینی های محبوب جهانی است که انواع ایرانی، ترکی و یونانی آن در جهان زبانزد هستند و از محبوبیت بی نظیری برخوردار است.
در عین حال باقلوای یزدی به سبب داشتن ادویه هایی نظیر هل، دارچین، زنجبیل و زعفران بسیار ویژه است.
باقلوا در ایران به سه سبک مختلف تبریزی، قزوینی و یزدی طبخ می شود که دو نوع قزوینی و تبریزی آن با خمیر لایه ای درست می شود اما نوع یزدی که از فشرده شدن مواد درست می شود که در نوع خود منحصر به فرد است.
فروش شیرینی یزد در تهران
مهمترین مواد به کار رفته در این شیرینی سنتی یزدی شامل زردهی تخممرغ، روغن، پودر قند، بکینگپودر، کره، پودر پسته، نمک، گلاب، آردسفید، شکر،آب، ، پودر بادام و هل است.
باقلوای یزدی هم به تنهایی سرو می شود و هم در ترکیب با سایر شیرینی های یزدی اما معروف ترین ترکیب آن مربوط به چیدمان شیرینی چهالوز یا پنج لوز است که شامل لوز نارگیلی، لوز پسته ای، لوز زعفرانی و باقلوا است.
اینم از باقلوا در فروش شیرینی یزد در تهران
کیک یزدی سنتی
پای ثابت مهمانی و مجالس یزدی ها کیک یزدی است.
نوع اصیل کیک یزدی با روغن حیوانی درست می شود اما نمونه های موجود در بازار همگی با شیوه های جدید درست می شوند.
زمانی که به مجلسی در یزد دعوت می شوید، شادی یا سوگ فرقی ندارد، انتظار پذیرایی با کیک یزدی در کنار قهوه ی یزدی یا چای داغ ایرانی را داشته باشید.
کیک یزدی تازه را در فروش شیرینی یزد در تهران تهیه کنید .
سوهان سنتی یزد ، سوهان اردی
سوهان اردی جزء شیرینی های کم کالری و کم شیرینی محسوب می شود که در کنار قهوه و چای بسیار لذیذ است.
برخلاف سوهان قم نوع یزدی آن از نرمی و لطافت خاصی برخوردار است.
برای طبخ سوهان اردی از آرد گندم، روغن حیوانی، جوانه ی گندم، هل، پسته، شکر و گاهی شیره استفاده می کنند و پای ثابت جعبه های شیرینی مخلوط یزدی به ویژه در ایام نوروز است.
سوهان یزد هم تازش خوشمزس و می شود فروش شیرینی یزد در تهران خرید کنید.
پشمک سنتی یزد
پشمک از شیرینی های سنتی یزد
پشمک یزدی مانند فالوده یزدی سبک تهیه خاص خود را دارد و از رشته های قندی درست می شود.
اگرچه پشمک شیرینی بومی یزد نیست اما یزدی ها توانسته اند آن را با خلاقیت خود به محبوبیت بی اندازه ای برسانند.
پشمک یزدی برخلاف پشمک های دیگر بر سر چوب سرو نمی شود بلکه شیوه ی خوردن آن متفاوت است و معمولا باید به صورت کاپ یا لقمه ای خورده شود.
در حال حاضر نمونه های طعم دار مثل زعفرانی و شکلاتی آن نیز موجود است اما پشمک ساده همچنان طرفداران خاص خود را دارد و می توانید در فروش شیرینی یزد در تهران تهیه نمایید.
حاجی بادام ، تیله سنتی یزد
شیرینی گرد و نقلی لذیذ یزدی است که به سبب شکل ویژه ی آن بسیار پرطرفدار است.
این شیرینی سنتی یزد معمولا برای پذیرایی، نذری و خیرات کاربرد دارد و به سبب اندازه ی آن می توان به جای قند از آن استفاده کرد و ریشه ای کهن دارد.
در تهیه ی آن از زرده تخم مرغ، گلاب، پودرقند، هل، بادام و آرد استفاده می شود.
این شیرینی علاوه بر نوروز و جشن های بزرگ زرتشتی یزد در شب یلدا نیز سرو می شود.
برای خرید حاجی بادام درجه یک از فروش شیرینی یزد در تهران استفاده کنید.
عالی هستین ، ممنون
سلام . خواهش میکنم نوش جان
عالی بود ممنون
سلام خواهش میکنم نوش جان