طرز تهیه دسر با شیره خرما
دسر خوشمزه و آسان با شیره خرما
شیره خرما یک ماده غذایی است که دارای خواص فراوانی است.
ارزش غذایی بالایی دارد و مصرف این شیره برای صبحانه انرژی کامل روز را تامین می کند.
شیره خرما نیز برای کودکان یا نوجوانانی که در حال رشد هستند بسیار مفید است.
طبع شیره خرما گرم و خشک است.
ما در این مقاله به بررسی خواص این ماده غذایی و دستور چند دسر خوشمزه با این ماده غذایی مقوی می پردازیم.
شیره خرما سنتی دارای پروتیئن و مواد معدنی فراوان و همچنین قند طبیعی می باشد و سرشار از ویتامین هایی مانند B1، B2، B3 و B5 است. با توجه به خواص بسیاری که دارد یک صبحانه کامل یا یک میان وعده مقوی است.
10خاصیت مهم شیره خرما برای سلامتی
1) در درمان کم خونی مفید است.
2) در درمان یبوست موثر است.
3) در رفع ضعف و خستگی مفید است.
4) برای پوست بسیار کاربردی است.و آکنه را از بین می برد.
5) در افزایش قوای جنسی موثر است.
6) سبب استحکام استخوان ها می شود.
7) در افزایش رشد مو ها موثر است.
8) کلسترول خون را کاهش می دهد.
9) سموم کبد را از بین می برد.
10) در درمان شب کوری موثر است.
طرز تهیه پودینگ چیا با شیره خرما
مواد لازم برای تهیه پودینگ شیره خرما
• شیره خرما سنتی
• دانه چیا
• شیر
• انار
• پودر نارگیل
• شکلات
در مرحله اول ابتدا کمی دانه چیا را درون شیر ریخته و به مدت حدود نیم ساعت درون یخچال قرار دهید تا خیس شود و لعاب دهد.
سپس انار را درون ظرف دسر ریخته ما در اینجا انار را انتخاب کردیم اما هر میوه دیگری نیز می توانید انتخاب کنید.
پس از اینکه انار را درون ظرف ریختیم شیره خرما را ریخته و سپس شیر و دانه چیا را که باهم خیس شده و لعاب داده اند اضافه می کنیم.
و در نهایت روی ظرف دسر مان را با پودر نارگیل و شکلات تزئین می کنیم. دسر خوشمزه ما آماده است.
نوش جان!
طرز تهیه کیک شیره خرما:
آرد سفید: 225 گرم
شیره خرما: 200گرم
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: 100 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
وانیل: ¼ ق چای خوری
آب ولرم: ¼ پیمانه
دستور تهیه
این کیک بسیار خوشمزه و رژیمی برای افرادی است که می خواهند قند طبیعی در کیک داشته باشند.
و علاوه بر این با توجه به خاصیت های بسیاری که گفتیم این کیک خوش طعم ، مقوی نیز است.
وانیل و تخم مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند و حجیم شده و به تغییر رنگ داده و به رنگ کرم در بیاید.
سپس روغن مایع را به مواد اضافه کرده و سپس در این مرحله به مقدار کمی هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
در این مرحله شیره خرما و آب را باهم مخلوط کنید و برای مرحله ی بعدی آرد را طی دو مرحله اضافه کنید و با لیسک به خوبی مخلوط کنید.
سپس بقیه شیره خرما را مخلوط کنید و با دور کند همزن خوب هم بزنید تا آردها کاملا باز شود سپس با لیسک به خوبی مواد را باهم مخلوط کنید.
بعد از آن که مایه یکدستی به وجود آمد، حال مایه کیک را درون قالب سایز حدودی 20 که از قبل چرب شده و آرد پاشی شده بریزید و به مدت حدود 20 تا 30 دقیقه صبر کنید تا پخت کیک شما کامل شود.
برای بهتر شد طعم آن می توانید از گردو نیز استفاده کنید.
نوش جان!
نکته ایی که در مورد این کیک وجود دارد این است که به خاطر وجود شیره خرما ممکن است این کیک زود بسوزد، از این رو حتما دمای مناسب فر را تنظیم کنید و مرتب به کیک سر بزنید.
طرز تهیه فرنی با شیره خرما
شیره خرما: 3/2 لیوان
شیر: 4 لیوان
آب: 3/1 لیوان
گلاب: 2/1 لیوان
آرد برنج: 3 قاشق سوپ خوری
پودر هل:4/1 ق چای خوری
نشاسته: 1 قاشق چای خوری
دستور تهیه:
این فرنی به عنوان یک دسر خوشمزه ای است که برای انواع مهمانی ها یا برای کودکان نیز بسیار مفید است.
در مرحله اول، ابتدا آرد برنج را در شیر حل کنید.
سپس برای مرحله دوم نشاسته را داخل آب حل کنید و آن را از صافی رد کنید تا اینکه نشاسته ناخالصی نداشته باشد.
در مرحله بعدی نشاسته را داخل شیر بریزید و با هم مخلوط کنید.
در مرحله چهارم شیره خرما رو به مواد اضافه کنید و مواد را روی حرارت قرار بدهید و مانند فرنی های عادی، مدام به هم بزنید و اجازه دهید تا به غلظت مناسب برسد.
در مرحله آخر وقتی که مطمئن شدید آرد و نشاسته کاملا پخته شده باید گلاب و هل را به مواد اضافه کنید و صبر کنید که کمی مواد جوش بیاید، بعد می توانید مخلوط را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف دلخواهتون بریزید و به سلیقه خودتون این فرنی خوشمزه رو تزئین کنید.
حالا فرنی شما آماده است. نوش جان!