روند تولید ارده ممتاز اب حیات
مرکز پخش محصولات کنجدی یزد شرکت ارمغان پارسی است که می توانید ارده ممتاز اب حیات را که از کنجد سفید درجه یک تولید شده است تهیه نمایید .
صبحانه یک وعده بسیار مهم در زندگی افراد محسوب می شود.
مصرف مواد غذایی که مفید بوده و بتواند انرژي لازم را برای انجام کارهای روزمره به ما بدهد، ضرورت زیادی دارد.
آیا ارده برای ورشکاران مفید است ؟
اغلب ورزشکاران صبحانه را مهمترین وعده غذایی خود میدانند و برای داشتن روزی با نشاط، سعی در استفاده از موادی دارند که بتواند انرژي لازم آنها را تأمین کنند.
همچنین پزشکان و متخصصین تغذیه نیز همواره بر خوردن صبحانه و استفاده از مواد مغذی تأکید دارند.
با توجه به اهمیت وعده صبحانه، از چه موادی استفاده کنیم که بتواند انرژي لازم ما را برای انجام فعالیت های روزمره تأمین کند؟
کنجد ماده ای سرشار از پروتئین است و مصرف یک قاشق آن می تواند منابع مورد نیاز بدن را تأمین کند.
همچنین کنجد سرشار از آهن نیز می باشد که ارزش غذایی بالایی دارد.
یکی از فرآورده هایی که می توان از کنجد به دست آورد، ارده ممتاز اب حیات است.
یک ماده مقوی که می تواند بسیار مفید باشد و پزشکان مصرف آن را در ابتدای روز توصیه می کنند.
البته در سایر کشورهای دنیا از ارده ممتاز به عنوان یک دسر یا میان وعده نیز استفاده می شود اما در ایران معمولاً برای صبحانه مصرف می شود.
در ادامه این مقاله قصد داریم به این موضوع بپردازیم که ارده ممتاز اب حیات چیست و چرا به عنوان یک ماده مقوی شناخته می شود.
همچنین به برسی روند تولید ارده ممتاز اب حیات نیز می پردازیم تا بدانید که این ماده از چه چیزی و چگونه تولید می شود. تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید.
ارده چیست؟
ارده ممتاز اب حیات یک ماده غلیظ و چرب است و دارای تبعی گرم می باشد.
نام این ماده به عربی طحینه است.
از ارده به عنوان یک خوراکی بسیار لذیذ و خوشمزه یاد می شود و در بسیاری از جاها، این ماده خوشمزه را با شیره نبات، خرما یا انگور مصرف می کنند.
میزان افزودن شیره به ارده، بسته به سلیقه افراد متفاوت است.
ارده ممتاز اب حیات که یک ماده روغنی و غلیظ محسوب می شود، از کنجد کوبیده شده به دست می آيد.
در واقع ارده ممتاز اب حیات را همان کنجد کوبیده شده که فرآوری شده است، می دانند و آن را به عنوان یک خوراکی بسیار مقوی مصرف می کنندو پخش ان دست شرکت ارمغان پارسی می باشد .
در بیشتر استان های ایران، ارده ممتاز اب حیات را با شیره مصرف می کنند.
البته جاهایی هم یافت می شود که ارده را بدون هیچ افزودنی دیگر می خورند.
ارده به تنهایی یک ماده غذایی کامل محسوب می شود ولی بهتر است که برای خوش طعم شدن ارده، آن را با یک افزودنی شیرین طبیعی مصرف کرد.
به عنوان مثال شما می توانید ارده را با مربا، عسل، حلوا و نان نوش جان کنید.
ارده ممتاز اب حیات از کنجد تهیه می شود.
کنجد فاقد کلسترول بوده و مشکلی برای مصرف نمی کنند.
علاوه بر این دارای اسید های چرب مانند امگا3، 6 و 9 است.
مصرف ارده ممتاز اب حیات می تواند از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کند.
البته در مصرف ارده باید تعادل را حفظ کرد.
زیرا ممکن است مصرف بیش از حد آن خطراتی به همراه داشته باشد.
اگر در طول هفته، ماه و سال به میزان متناسب و متعادلی ارده مصرف کنید، به علت وجود آنتی اکسیدان در ارده، باعث پیشگیری از سرطان می شود.
توجه داشته باشید که ارده خالص شل است و به علت اینکه هیچگونه افزودنی به آن اضافه نمی شود، کمی گس و تلخ است.
به همین علت بهتر است با شیره خرما یا انگور مصرف شود.
روند تولید ارده ممتاز اب حیات
همانطور که گفتیم، ارده ممتاز اب حیات همان کنجد پوست گرفته شده است که با انجام فرآیندی این کنجد آسیاب شده و به محصولی مقوی، خوش طعم و سرشار از پروتئین و انرژي تبدیل می شود. در تولید ارده هیچ گونه مواد افزودنی استفاده نمی شود و این موضوع بر ارزش ارده می افزاید.
استفاده از کنجد باکیفیت و مرغوب در تولید ارده نقش بسزایی دارد.
دانه کنجد از سرشارترین منابع روغن در میان سایر دانه های روغنی محسوب می شود.
با استفاده از دانه کنجد باکیفیت، علاوه بر تولید ارده مرغوب، می توان در صنایع آرایشی و بهداشتی نیز استفاده کرد.
در کارخانه های ایران برای تولید ارده، از کنجد های باکیفیت استفاده می شود.
استفاده از کنجدهای با کیفیت در تولید ارده خوب نقش زیادی دارد.
از این رو همواره از کنجدهای درجه یک برای تولید ارده استفاده می شود.
کارگران این کنجد ها را در مخازنی استیل برای شروع فرآیند تولید ارده، قرار می دهند.
سپس کنجدها را در مدت زمانی خیس می کنند.
پس از آن دانه های خیس خورده، به دستگاه پوست کن منتقل می شوند.
در آنجا به کنجدها ضرباتی وارد شده و سائیده می شوند.
با این کار پوست دانه های کنجد شکسته و پس از مدتی جدا می شود.
در مرحله بعد، دانه ها و پوست های جدا شده را به مخازن بزرگ آب نمک انتقال می دهند.
در اینجا پوست دانه های کنجد به علت وجود آب نمک رسوب می کنند و از دانه ها جدا می شوند.
پوست ها ته نشین می شوند و دانه های کنجد به سطح آب نمک می روند.
پس از آن به شست و شوی دانه ها می پردازند تا نمک های موجود از آن ها دفع شود.
در اینجا مغز کنجد شسته شده داریم که آماده تولید ارده هستند.
پس از شست و شو، جهت خشک کردن دانه های کنجد، آن ها را به دستگاه های خشک کن انتقال می دهند.
مرحله بعد نوبت به پختن کنجدها می رسد.
کنجدهای خشک شده را به دستگاه پخت کنجد منتقل می کنند.
پس از حرارت دیدن کنجدها، لازم است تا کنجدها خنک شوند.
از رو دستگاه های خنک کننده ای وجود دارد که کنجدها به آنجا فرستاده می شود.
در اینجا که مرحله آخر برای تولید ارده محسوب می شود، کنجدهای خنک شده را وارد دستگاه آسیاب صنعتی می کنند.
در این دستگاه دانه های کنجد با فشار زیاد له شده و حالتی خمیری شکل را به خود می گیرند.
این ماده خمیری شکل توسط پمپ به دستگاه مخلوط کن منتقل می شود و پس از مخلوط کامل، ارده بدست می آيد.
جمع بندی
خاصیت اصلی ارده ممتاز اب حیات را می توان انرژي زا بودن آن دانست.
از آنجایی که در فصل زمستان، بدن انرژي بیشتری برای گرم کردن خود نیاز دارد، مصرف ارده در زمستان بیشتر توصیه می شود.
ارده با توجه با خاصیت های گوناگونی که دارد، یکی از وعده ای ارزشمند غذایی محسوب می شود.
توصیه می کنیم که حتماً در وعده های غذایی خود مخصوصاً صبحانه از ارده ممتاز استفاده کنید.
در این مقاله سعی کردیم به معرفی ارده بپردازیم و بهصورت کلی با آن آشنا شویم. همچنین روند تولید ارده ممتاز اب حیاتو چگونگی تولید آن در کارخانه ها را شرح دادیم.
امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
خواهشمندیم این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.