طرز تهیه انواع دسر|خوشمزه|مدرن
دسر یکی از خوشمزه ترین و هیجان انگیز ترین بخش یک پذیرایی در مهمانی هاست
امروزه انواع دسرهای زیادی در سرتاسر جهان موجود است. انواع فرعی مختلف مربوط به این دوره غذای خوشمزه از نظر سرویس، بافت و طعم متفاوت است. با این حال، همه دسرها یک ویژگی مشترک دارند: آنها شیرین هستند. شاید شما نیز یکی از طرفداران پرو پا قرص دسر باشید که علاقه مند است برای خانواده خود یا در انواع مهمانی ها دسرهای خوشمزه و شیک تهیه کند.
امروز با مجله ارمغان پارسی همراه باشید تا دستورالعمل تهیه چند دسر مدرن و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
دسرها و انواع آن
دسر یا همان پس غذا که بعد از وعدههای غذایی اصلی آن را مصرف میکنند که معمولا هم شیرین هستند و هر فصلی دسر مخصوص به خود را دارد.
و در فصل های سرد، دسرهای گرم و در فصول گرم سال دسر های خنک و شیرین برای رفع عطش تهیه میشود.
دسرها در سراسر دنیا تهیه می شوند و امروزه در ایران نیز تهیه انواع آن بسیار رواج پیدا کرده است.
طرز تهیه دسر پان اسپانیا با طعمی متفاوت و شیک
مواد مورد نیاز:
- گردو خرد شده: 2/1 پیمانه
- شیر :1 لیتر
- آرد سفید:2/1 پیمانه
- شکر: 1 لیوان
- تخم مرغ: 2 عدد
- نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه: 150 گرم
- کاکائو: 3 قاشق غذا خوری
- بیسکویت:2 بسته
- کره:50 گرم
- وانیل: 2/1 قاشق مربا خوری
ابتدا باید تخم مرغ و شکر را به خوبی با همزن برقی کاملا هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شود.
سپس شیر را داخل قابلمه بریزید و مقداری نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و داخل قابلمه به بقیه شیر ها اضافه کنید.
برای مرحله ی بعد بهتر است که آرد را الک کرده و سپس آن را به شیر اضافه کنید.
حالا باید مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به شیر اضافه کنید.
سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مداوم هم بزنید تا مواد به غلظت مناسب برسد و غلیظ شود.
برای مرحله ی پایانی باید کره و وانیل را اضافه کنید و در آخر بعد از خاموش کردن شعله خامه را به آن اضافه کنید.
این دسر را می توان با پودر کاکائو نیز درست کرد.
بدین صورت که مواد را قبل از گذاشتن روی حرارت نصف می کنیم داخل دو قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو
می زنیم و دیگری را بدون کاکائو روی حرارت ملایم می پزیم.
سپس یک ظرف مناسب انتخاب کرده و سپس کف آن را بیسکویت پتی بور می چینیم. (می توانید بیسکویت ها را خرد و یا پودر کرده و سپس کف ظرف بریزید.)
مایه تهیه شده را روی بیسکویت ها ریخته و کاملا یکدست می کنیم.
سپس دوباره بیسکویت ها را می چینیم، گردو می پاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر که تهیه کردیم را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.
(می توانید از موز حلقه شده هم استفاده کنید.)
لایه به لایه مواد و بیسکویت ها را می چینیم و چند طبقه ادامه می دهیم.
اگر آن را در ظرف تک نفره سرو کردید تزیین کنید و در یخچال بگذارید به مدت 2 ساعت.
اگر در ظرف بزرگتری دسر خود را درست کردید روی آن را سلفون کشیده حداقل بین 2 الی 3ساعت در یخچال قرار دهید.
دسر پان اسپانی خوشمزه شما آماده نوش جان شدن است!
طرز تهیه پاناکوتای توت فرنگی خوشمزه و راحت
مواد لازم:
- شیر: 2 پیمانه
- شکر:2/1 پیمانه
- خامه صبحانه: 200 گرم
- پودر ژله توت فرنگی: 1 بسته
- توت فرنگی میکس شده: 200 گرم
- پودر ژلاتین: 1 قاشق چایخوری
- وانیل: 8/1 قاشق چایخوری
- آبجوش: 2/1 پیمانه
برای اولین مرحله سه قاشق از شیر را کنار گذاشته و در قابلمه ای شیر و شکر و خامه صبحانه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا شکر کاملا حل شود در اینجا مراقب باشید که شیر به جوش نیاید.
سپس آن را از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی خامه را با شیر مخلوط می کنید مقداری گلوله می شود که نگران نباشید وقتی خامه حرارت ببیند کاملا در شیر حل میشود کافیست تا شما آن را روی حرارت ملایم به صورت مداوم هم بزنید.
سپس برای مرحله دوم پودر ژلاتین را با سه قاشق شیر که از قبل کنار گذاشته بودید مخلوط کرده و روی حرارت به روش بنماری حل کنید و اجازه دهید تا پودر ژلاتین کاملا باز شود.
بعد به مخلوط بالا اضافه کرده و هم بزنید.
مایع پاناکوتا را در ظرف سروتان بریزید و به مدت حدودی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا ببندد و خنک شود.
برای مرحله ی بعد در ظرف دیگری آبجوش بریزید و پودر ژله را بریزید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود. (برای حل کردن ژله در آب نیز بهتر است از روش بنماری استفاده شود.)
مخلوط را کنار گذاشته و اجازه دهید تا خنک شود سپس توت فرنگی های میکس شده را به ژله خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
(اگر میخواهید تا رنگ دسر قرمز تر باشد می توانید به ژله مقداری رنگ خوراکی اضافه کنید.)
حالا می توانید مخلوط ژله را روی مایع پاناکوتا بریزید و در داخل ظرف های تک نفره سرو کنید و سپس به مدت حدودا یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تاژله کاملا ببندد.
بهتر است که این دسر را از شب قبل برای مهمانی ها آماده کنید.
این دسر خوشمزه و مدرن شما آماده است برای پذیرایی از مهمانان.
نوش جان!
طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی خوشمزه و سریع
مواد مورد نیاز:
- شکلات صبحانه: 100 گرم
- خامه فرم گرفته: 200 گرم
- قهوه دم کرده: به مقدار لازم
- پنیر خامه ای: 100 گرم
برای اولین مرحله باید قهوه را دم کرده و شکلات صبحانه و پنیر را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد.
حال باید خامه را آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد سپس باید پنیر را به آن اضافه کرده و بعد قهوه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مواد باهم مخلوط شود.
سپس شکلات صبحانه یا نوتلا را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
سپس کیک شکلاتی را کف ظرف بگذارید و مقداری از قهوه را روی آن بریزید و سپس مقداری از کرم آماده شده را روی آن بریزید و با قاشق یکدست کنید.
سپس مجددا لایه ای از کیک شکلاتی قرار داده با قهوه آن را مرطوب کنید و باقی مانده کرم را روی نان بمالید و برای آخرین مرحله مقداری از شکلات خرد شده را جهت تزیین روی آن بریزید و آن را در یخچال حدود 1 الی 2 ساعت قرار دهید تا خنک شود.
ترامیسوی خوش طعم شما حالا آماده است.نوش جان!
دسر رولت کدوتنبل
این دستور رول کیک کدو حلوایی برای نگهداری در فریزر برای یک دسر سریع برای خانواده یا مهمانان غیرمنتظره، برای بردن به یک گردهمایی یا هدیه دادن به عنوان یک هدیه خوشمزه عالی است.
مواد لازم برای تهیه دسر رول کیک کدو حلوایی
3 تخم مرغ بزرگ
شکر 1 پیمانه تقسیم شده
2/3 فنجان کدو تنبل کنسرو شده
3/4 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
1/8 قاشق چایخوری نمک
220 گرم پنیر خامه ای، نرم شده
2 قاشق غذاخوری کره، نرم شده
شکر قنادی 1 پیمانه
3/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
شکر اضافی قنادی، اختیاری
مراحل :
- یک خط 15x10x1-in. تابه پخت با کاغذ مومی؛ کاغذ را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ را با سرعت زیاد بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود. 1/2 فنجان شکر و کدو حلوایی را به تدریج اضافه کنید و با همزن بزنید تا شکر تقریبا حل شود.
- در یک کاسه کوچک، سفیدههای تخممرغ را با همزن بزنید تا قلههای نرمی تشکیل شود. 1/2 فنجان شکر باقی مانده را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا قله های سفت شکل بگیرد. به مخلوط زرده تخم مرغ بریزید. آرد، جوش شیرین، دارچین و نمک را با هم ترکیب کنید؛ به آرامی در مخلوط کدو حلوایی بریزید. در تابه آماده شده پهن کنید.
- در دمای 375 درجه بپزید تا زمانی که کیک به آرامی لمس شود، 12 تا 15 دقیقه دوباره بپزد. به مدت 5 دقیقه خنک کنید. کیک را روی یک حوله آشپزخانه که با شکر شیرینی پزی آغشته شده است قرار دهید. کاغذ موم شده را به آرامی جدا کنید. کیک را به سبک ژله رول حوله ای بپیچید و از یک طرف کوتاه شروع کنید. روی توری سیمی کاملا خنک کنید.
- در یک کاسه کوچک پنیر خامه ای، کره، شکر قنادی و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود. باز کردن کیک؛ پر کردن را به طور مساوی تا 1/2 اینچ از لبه ها پخش کنید. دوباره بدون حوله حلقه کنید. روی آن را بپوشانید و فریز کنید تا سفت شود. ممکن است تا 3 ماه منجمد شود. 15 دقیقه قبل از برش از فریزر خارج کنید. در صورت تمایل با شکر شیرینی پزی بپاشید.
ارزش غذایی دسر رولت کدوتنبل
1 برش: 285 کالری، 12 گرم چربی (7 گرم چربی اشباع)، 94 میلی گرم کلسترول، 261 میلی گرم سدیم، 41 گرم کربوهیدرات (32 گرم قند، 1 گرم فیبر)، 5 گرم پروتئین.
دسر فاستر موز
اگر از آن دسته افرادی هستید که به دسر های تهیه شده با موز علاقه دارید، دسر فاستر موز یکی از گزینههای جذاب پیش روی شماست که باید حتما امتحانش کنید.
فاستر موز یکی از معدود دسرهای گرم است و در تابه تهیه میشود. ترکیب موز و دارچین و کره، این دسر را به یکی از دسرهای خاص تبدیل میکند. فاستر موز هنوز یک شگفتی دیگر دارد! این دسر گرم همراه با بستنی سرو میشود تا تضاد حاصل از کنار هم قرار گرفتن موادغذایی سرد و گرم، لذتی دوچندان را برای مصرف کننده به همراه داشته باشد.
دسر فاستر موز یک دسر آمریکاییست و طرز تهیه آن بسیار ساده است. آسانی روش تهیه این دسر باعث نمیشود که شکل و شمایل بدی داشته باشد بلکه برعکس ظاهری شیک و دلپسند دارد. این دسر در رستورانهای کشور آمریکا به عنوان دسری لوکس و بسیار خوش طعم سرو میگردد. نام دسر از شخصی به نام “ریچارد فاستر” گرفته شده است. او دوست یک صاحب رستوران در شهر نیواورلئان بود. نیواورلئان بزرگترین شهر در ایالت لوئیزیانای آمریکاست.
مواد اولیه لازم برای دسر فاستر موز
کره | یک چهارم پیمانه |
وانیل | کمی بیشتر از یک قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای | دو سوم پیمانه شکر قهوهای |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
موز بلند و کمی سفت | سه عدد |
گردوی درشت خرد شده یا بادام زمینی | یک چهارم پیمانه |
بستنی وانیلی | به دلخواه ( معمولا به اندازه یک اسکوپ) |
طرز تهیه دسر فاستر موز
اولین نکته در تهیه این دسر خوشمزه، انتخاب موزهای تقریبا رسیده و کمی سفت و البته کشیده و بلند است. چون قرار است در تابه تفتشان دهید و نباید له شوند. موزها باید در نهایت شکل خود را حفظ کنند.
کره و شکر قهوهای را در تابه با حرارت متوسط ریخته تا کاملا ذوب شده و با هم مخلوط شوند. سپس دارچین را به ترکیب داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. حالا نوبت افزودن وانیل به مخلوط است تا دسر شما عطر و بوی دلنشینی بگیرد.
موزها را پوست کنده و دو برش افقی و عمودی بزنید به طوری که چهار تکه شوند. موزها را به این دلیل بلند انتخاب کردیم که بعد از برش افقی، تکههایی بیش از اندازه کوتاه نداشته باشند. موزهای برش خورده را داخل تابه بریزید. برای چند دقیقه کوتاه اجازه دهید بپزند و به شربتی که درست کردیم آغشته شوند.
اضافه کردن مغز گردو اختیاری است. اگر مایلید آن را در دسر خود داشته باشید، بعد از موزها، گردوهای خرد شده را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. به جای گردو میتوانید از مغزهای دیگر مانند بادام زمینی هم استفاده کنید.
حالا نوبت به قسمت جذاب ماجرا میرسد. دسر آماده شده را بلافاصله و در حالی که هنوز گرم است، در کنار یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو و نوش جان کنید. از این ترکیب فوق العاده لذت ببرید. در انتخاب طعم بستنی اختیار با شماست. اگر بستنی وانیلی موردپسندتان نیست، از سایر طعمها استفاده کنید. برخی فاستر موز را به همراه وافل یا پنکیک سرو میکنند که انتخابی بسیار هوشمندانه است.
حالا دسر مدرن فاستر موز شما آماده است، نوش جان!
دسر کیک لیمویی
کیک لیمویی یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید در مهمانیهای خانوادگی همراه با چای یا قهوه برای عزیزانتان درست کنید و از طعم بی نظیر این کیک خوش طعم لذت ببرید. اگر شما هم از مزه لیموترش لذت میبرید، پس در ادامه با طرز تهیه دسر کیک لیمویی با مجله ارمغان پارسی همراه باشید.
مواد لازم دسر کیک لیمویی
- آرد: دو پیمانه
- تخم مرغ: سه عدد
- شیر: دو سوم پیمانه
- روغن مایع: نصف پیمانه
- شکر (یا خاک قند): یک پیمانه
- پوست لیموترش: رنده دو عدد لیموترش
- آبلیمو: آب دو عدد لیموترش تازه
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- نمک: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر کیک لیمویی
مرحله اول
نکته: نیم ساعت قبل مواد لازم دسر کیک لیمویی را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا به خوبی گرم شود. تخم مرغها را در ظرف بشکنید و دو دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
مرحله دوم
در مرحله دوم، لیموها را شسته و آب آنها را بگیرید و پوست دو لیمو تازه را رنده کنید. بعد آبلیمو، پوست دو لیمو رنده شده، یک پیمانه شکر و یک قاشق چایخوری وانیل را به تخم مرغها اضافه کنید و یک دقیقه با دور متوسط همزن هم بزنید.
نکته: بهترین زمان پخت این دسر خوشمزه زمانی است که شما لیموترش تازه دارید، چون لیموی تازه طعمدهنده اصلی این دسر است و طعم دسر شما را فراموش نشدنی میکند.
مرحله سوم
حالا در مرحله سوم، دو سوم پیمانه شیر و نصف پیمانه روغن مایع به مواد دسر کیک لیمویی اضافه کنید و در یک جهت با همزن هم بزنید تا حجم کیک حفظ شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آخرین مواد باقی مانده یعنی دو پیمانه آرد الک شده، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نوک قاشق چایخوری نمک را به مخلوط اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا مواد کیک به خوبی با هم ترکیب شوند.
نکته: برای حجیم شدن کیک بهتر است دو بار آرد را الک کنید تا آرد سبک شود و به اصطلاح کیک اسفنجی پوکتری داشته باشید.
نکته: بهتر است بهجای استفاده از آرد معمولی از آرد مخصوص پخت کیک استفاده کنید. آرد مخصوص کیک را میتوانید از قنادیها و فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
مرحله پنجم
در آخر کف قالب را چرب کنید و مقداری آرد کف قالب بریزید تا کیک شما بعد پخت راحتتر از قالب خارج شود. سپس مواد کیک لیمویی را به آرامی داخل قالب بریزید و داخل فر قرار دهید. برای پخت کیک ۴۵ دقیقه زمان کافیست.
نکته: شما میتوانید با استفاده از یک خلال دندان پختگی یا خامی کیک را بررسی کنید. خلال دندان را داخل کیک قرار دهید، اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک پخته است.
نکته: برای تزئین دسر کیک لیمویی میتوانید از برشهای لیمو تازه روی کیک استفاده کنید و همچنین کیک را لایه لایه برش دهید و خامه کشی کنید (اول اجازه دهید کیک سرد شده و بعد آن را برش بزنید و خامه کشی کنید).
دسر مدرن کیک لیمویی خوش طعم شما حالا آماده است.نوش جان!
عالی بود چیز های خوشمزه ای داشت
دسر فاستر موز واقعا خوشمزه است