سبک زندگی

ساده ترین روش خرید قطاب یزد

خرید قطاب آنلاین

خرید، سفارش و قیمت قطاب یزد

ایران در زمره کشور هایی است که دارای مطبخ مخصوص به خود هستند.

آشپزخانه ایرانی لبریز از انواع غذا، پیش غذا و دسر های خوش طعم، پرخاصیت و مفید است. به دلیل ذائقه ایرانیان که طعم شیرین، طعمی بسیار مقبول و پسندیده در میان ایرانیان است.

انواع شیرینی ها جایگاه ویژه ای در آشپزخانه ایرانی دارند.

در ادامه قصد داریم در رابطه با خرید قطاب یزد اطلاعاتی را بیان کنیم.

باتوجه به تنوع فرهنگی بالایی که بر کشور ایران حاکم است، آشپزخانه ایرانی نیز دارای تنوع زیادی در تمامی بخش ها است.

شیرینی های محلی ایرانی نیز گستردگی فراوانی دارند. هر کدام از شهر های ایران دارای چند نوع شیرینی هستند.

خرید قطاب یزد به سادگی امکان پذیر است.

شما به راحتی می توانیدف اقدام به سفارش اینترنتی از ارمغان پارسی کنید و این شیرینی ها را با کیفیتی مطلوب در دست داشته باشید.

خرید قطاب یزد

برخی شیرینی های ایرانی در دو یا چند استان مشترک هستند و برخی از شیرینی ها تنها در یک استان پخته می شوند.

البته برخی از شیرینی ها که بین دو یا چند استان مشترک هستند در هر استان تغییرات کوچکی در دستور پخت آن ها وجود دارد.

قطاب یکی از شیرینی های محلی است که دارای محبوبیت بسیار زیادی بین ایرانیان و حتی گردشگران خارجی است.

این شیرینی خوش طعم هم در استان یزد و هم در استان کرمان توسط شیرینی پزهای ماهر این استان ها پخته می شود.

برای خرید قطاب یزد کافی ست تا انتها با ما همراه باشید.

در این مطلب به ارائه توضیحاتی مهم و کاربردی که احتمالا تاکنون از آن ها بی اطلاع بوده اید خواهیم پرداخت.

قطاب یزد و خرید قطاب آنلاین محوریت اطلاعات ارائه شده در این مطلب خواهد بود.

همانطور که گفته شد که شیرینی های ایرانی را می توان با سفارش اینترنتی از ارمغان پارسی تهیه کرد.

قطاب نیز جزء شیرینی هایی است که می توانید به صورت اینترنتی آن را از سایت ارمغان پارسی سفارش دهید.

خرید قطاب آنلاین مزایایی ویژه ای دارد.

چنانچه سایت ارمغان پارسی را بررسی نمایید و سفارش اینترنتی از این سایت را برای اولین بار امتحان کنید، از این مزایا بهره مند می شوید و احتمالا همواره تمام سفارشات خود را در این سایت ثبت خواهید کرد.

در ادامه با مطالبی در رابطه با خرید قطاب یزد، طرزتهیه آن، خواص و انواع قطاب ها آشنا خواهیم شد.

 

خرید رایگان

قطاب چیست

یکی از نشانه های هوشمندی بشر این است که از ابتدا خلقت تا کنون کوشیده است که غذا های مورد نیاز خود را منطبق بر اقلیمی که در آن زندگی می کند، انتخاب کند.

این تناسب یابی در آشپزی و شیرینی پزی ایرانی به خوبی تجلی پیدا کرده است.

از انجا که ایران کشوری با اقلیم های مختلف است یا در اصطلاح ایران کشوری چهارفصل است، به دلیل تطبیق یافتن غذا با محیط زندگی، گوناگونی زیادی در غذا و شیرینی های ایرانی به چشم می خورد.

استان هایی مانند یزد و کرمان در گروه استان هایی هستند که در مناطق خشک و بیابانی قرار گرفته اند.

مردمانی که در این اقلیم زندگی می کنند، آداب غذایی خاص خود را دارند. در این استان ها در فصول گرم سال از خوراک های آبکی مانند انواع آش استفاده می کنند.

در زمستان های سرد نیز خوراک های شیرین و انواع شیرینی جزئی از تغذیه بومیان این مناطق است.

قطاب یک شیرینی سنتی ایرانی است.

این شیرینی جزئی از میراث ناملموس استان یزد به حساب می آید.

این شیرینی خوش طعم طرفداران زیادی هم بین ایرانیان و هم بین گردشگران خارجی دارد.

برخی عقیده دارند که تاریخچه پخت این شیرینی سنتی به پیش از اسلام باز می گردد، ولی مهم ترین اسناد و مدارک مربوط به پیشینه قطاب نشان می دهد که این شیرینی برای اولین بار در دوران قاجار طبخ شده است.

احتمالا نام حاج خلیفه علی رهبر به گوش همه ایرانیان آشنا باشد.

بسیاری از شیرینی هایی که در یزد تهیه می شوند و حتی برخی از شیرینی هایی که در استان های دیگر طبخ می شوند با این نام آشنا گره خورده اند.

حاج خلیه در سال 1295 شمسی یک کارگاه شیرینی پزی در استان یزد احداث کرد.

امروزه و با گذشت سال های زیاد نشان مرغوبیت بسیاری از شیرینی ها مانند قطاب، پشمک، حاج بادام وکماج سهن با نام حاج خلیفه علی رهبر گره خورده است.

خرید قطاب آنلاین

شیرینی قطاب از دولایه متفاوت تشکیل شده است.

لایه درونی شیرینی قطاب از پودرقند، هل و پودر بادام تشکیل شده و بسیار خوش طعم و مقوی است.

لایه ی خارجی که لایه ی داخلی درون آن قرار می گیرد نیز یک خمیر است.

این خمیر متشکل از آرد، شیر و زرده تخم مرغ است.

با این که قطاب به عنوان یک شیرینی یزدی شناخته می شود، خوب است بدانید که تنها نوع قطاب موجود قطاب یزدی نیست.

قطاب یزدی، قطاب کرمانی و قطاب عسلی سه دسته بندی عمده برای شیرینی قطاب هستند.

بدیهی است که انواع مختلف دارای شباهات ها و تفاوت هایی با هم هستند که در ادامه آن ها را بررسی خواهیم کرد.

برای تهیه قطاب عسلی به جای پودر قند از عسل برای شیرین کردن قطاب استفاده می کنند.

به دلیل آن که شیرینی عسل نوعی شیرینی طبیعی است، این روش طبخ سلامت تر به نظر می رسد.

هنگام بررسی قطاب یزدی و قطاب کرمانی به این نتیجه می رسیم که تفاوت این دو نوع از قطاب تنها به مواد میانی ان ها باز می گردد.

بیشتر بخوانید : بهترین شیرینی های یزد

خواص قطاب

قبل از خرید قطاب یزد لازم است که در رابطه با خواص آن مطلبی را بیان کنیم.

در اطلاعات درج شده در متن اشاره کردیم که قطاب هم در استان یزد و هم در استان کرمان تهیه و تولید می شود.

در ادامه مطلب قصد داریم خواص این شیرینی لذیذ و محبوب را بررسی کنیم.

در توضیحات قبلی دریافتیم که قطاب یزدی به چه شکل تهیه می شود.

در ادامه علاوه بر پرداختن به خواص قطاب، نحوه تهیه قطاب کرمانی را نیز با شما عزیزان به اشتراک می گذاریم.

قطاب کرمانی نیز مانند قطاب یزدی از دو لایه مختلف تشکیل شده است.

برای تهیه قطاب کرمانی در مواد داخلی ممکن است از گردو یا از پسته استفاده بشود که نوع قطاب را مشخص می کند.

لایه خارجی قطاب کرمانی نیز از جنس خمیر و لایه درونی آن از مغز های مقوی آجیلی و سایر مواد ساخته شده است.

خمیر خارجی قطاب کرمانی از زرده تخم مرغ، بیکینگ پودر، روغن مایع، شیر یا ماست و آرد تهیه می شود.

مغز داخلی قطاب کرمانی نیز از پودر بادام، پودر قند و هل و گلاب و عسل تشکیل می شود.

پس از تهیه شیرینی آن را در پودر قند می غلتانند تا به شیرینی طعم آن افزوده شود و ظاهری جذاب پیدا کند.

پودر بادام پای ثابت شیرینی قطاب است.

بادام منبع خوبی از کلسیم و فسفر است.

این مواد مغذی دارای مزایای فراوانی هستند.

از مهم ترین مزایای این مواد می توان به این موارد اشاره کرد که مانع پوسیدگی دندان ها می شوند و بافت استخوانی را تقویت کرده و بهبود می بخشند، همچنین به واسطه این مواد سوخت و ساز بدن بهبود بخشیده می شود.

علاوه بر کلسیم و فسفر، این شیرینی دارای پروتئین زیادی نیز هست.

این میزان از پروتئین هم سوخت و ساز بدن را بهبود می بخشد و هم باعث می شود بافت های آسیب دیده بدن مانند رباط ها، با سرعت بالایی بهبود بیابند.

قطاب یک منبع بسیار غنی از مواد قلیایی است.

این مواد که احتمالا بارها نام آن ها را شنیده اید دارای خواص فراوانی هستند.

مهم ترین کارکرد مواد قلیایی در بدن این است که این مواد باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می شوند.

در نتیجه بدن توانایی بالایی در مقابله با عوامل بیماری زا پیدا می کند.

مواد مغذی دیگری که در مواد اولیه شیرینی قطاب وجود دارد عبارتند از:  اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیر اشباع  و همچنین ویتامین  A، D، B۱، B۲ و B۶ . موادی که از آن ها نام برده شد، با نفوذ به تار مو انسان باعث می شود سلامت مو ها تضمین شود و موهایی در نهایت سلامت برای افراد به ارمغان می آورد.

قطاب

شیر یکی دیگر از موادی است که در تهیه قطاب از آن استفاده می شود.

شیر موجود در قطاب با داشتن مقدار زیادی از کلسیم باعث می شود سلامت دندان ها تامین شود.

همچنین شیر باعث می شود ویتامین ها و مواد مغذی طی انجام گوارش به شیوه درست، کاملا جذب بدن بشوند.

یکی دیگر از مزایای شیر این است که باعث تعادل در فشار خون و هورمون های بدن می شود.

منیزیوم یکی از مواد مغذی موجود در شیر است که باعث می شود ضریب هوشی افراد افزایش یابد.

کلسیم موجود در شیر علاوه بر مزایایی که پیشتر توضیح داده شد، دارای نکات مثبت دیگری است.

حفاظت از بدن در برابر سرطان، ممانعت از کاهش تراکم استخوان، بهبود ناراحتی های آرتریتی، درمان سردرد های میگرنی و جلوگیری از چاقی کودکان از دیگر نکات مثبت شیر است که از آن در تهیه قطاب استفاده می شود.

ثبت ملی قطاب یزد

مهارت پخت شیرینی قطاب یزدی با شماره‌ ثبت ۱۱۸۴ در لیست آثار ناملموس ملی ثبت شده است.

طی مصاحبه ای که با معاون اداره کل میراث فرهنگی یزد که پس از ثبت ملی قطاب یزد انجام شده است، او به ارزش غذایی و طعم محبوب قطاب اشاره کرده است.

این مقام مسئول همچنان قطاب را محصولی اقتصادی که بازدهی بسیار مناسبی دارد معرفی کرده و اضافه بر آن گفته است که تهیه این شیرینی موجب امرار معاش هزاران نفر می شود.

این مسئول فعال در اداره کل میراث فرهنگی یزد به این موضوع اشاره کرد که قطاب یک شیرینی با دوام در برابر هوای آزاد است و علاوه بر آن نقش پر رنگی بین سوغاتی های یزد دارد.

علاوه بر این موارد این مقام مسئول به تاریخچه و مناسباتی که در آن از قطاب به عنوان پذیرایی استفاده می شود نیز صحبت نموده است.

قطاب یزد

خرید قطاب یزد

احتمالا اگر به یزد سفر کنید یکی از اولین و مهم ترین خرید های شما قطاب خواهد بود.

از آن جا که یزد محل تولد این شیرینی خوش طعم و محبوب است حتما انتظار می رود که قطاب های تولید شده در این استان مرغوب ترین نوع قطاب باشند.

خبر خوبی که برایتان داریم این است که در هر کجای ایران که ساکن باشید می توانید به راحتی و در منزل خود خرید قطاب یزد را امتحان کنید.

با سفارش اینترنتی از ارمغان پارسی قطاب یزد و سایر شیرینی های محلی را با کیفیت بالا، مواد اولیه تازه و طعم و عطری بی نظیر در منزل خود تحویل خواهید گرفت.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *