ارده و شیره یک میان وعده مقوی
ارده و شیره یک میان وعده مقوی
داشتن یک صبحانه مقوی و پرانرژي می تواند یک عامل مهم برای داشتن یک روز پرنشاط کاری باشد.
بسیاری از متخصصان و کارشناسان تغذیه به این مهم دست پیدا کرده اند که اگر صبحانه خود را با مواد مقوی همراه کنید، بدون شک روز عالی پیش روی شماست.
علاوه بر صبحانه، در طول روز بدن انسان برای ریکاوری و تجدید قوا نیاز به میان وعده مقوی دارد.
بسیاری از افراد توجهی به میان وعده های غذایی ندارند و سعی در مصرف کامل وعده های اصلی غذایی را دارند.
پزشکان توصیه می کنند که میان وعده مقوی می تواند یک مکمل عالی برای انسان باشد تا بتواند به فعالیت روزانه خود ادامه دهد.
ارده یک غذای و مقوی است که از دانه های کنجد کوبیده شده بدست می آید.
دانه های کنجد فواید بسیاری دارند و به علت داشتن کالری، می تواند انرژی لازم یک فرد را تامین کنند.
از این رو ارده را یک ماده بسیار مقوی معرفی می کنند.
به علت وجود ترکیباتی همچون چربی، کربوهیدرات، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی در کنجد، باعث شده تا دانه بسیار ارزشمند لقب بگیرد.
حال که ارده از کنجد تولید می شود، تمام خواص و ویژگی هایی که در کنجد وجود دارد، در ارده نیز یافت می شود.
بنابراین مصرف ارده به شدت توصیه می شود.
ارده ماده ای غلیظ است. از این رو بهتر است با یک ماده شیرین ترکیب شود.
از جمله موادی که با ارده ترکیب می شود، شیره خرما یا انگور است.
ترکیب ارده یک وعده بسیار پر انرژی محسوب می شود و بسیاری از مناطق ایزان از این ترکیب استفاده می کنند.
ویتامین A، B، C و E، آهن و فسفر را می توان در شیره پیدا کرد.
حال تصور کنید که ترکیب ارده که خود دارای مواد مقوی بسیار است،
به همراه شیره، می تواند انرژي زیادی را نصیب شما کند.
پزشکان ترکیب ارده را یک ترکیب بسیار مقوی می دانند و برای مصرف در صبحانه برای داشتن یک روز پرانرژي، و یا برای میان وعده توصیه می کنند.
اگر از بیماری کم خونی رنج می برید، مصرف ارده و شیره می تواند برای درمان این بیماری کمک کند.
همچنین مصرف ارده و شیره به عنوان یک میان وعده مقوی، باعث فعال شدن سلول های عصبی می شود.
فواید ارده و شیره به عنوان یک میان وعده مقوی
علاوه بر توصیه پزشکان، مصرف ارده و شیره در طب سنتی نیز تاکید فراوان می شود.
این ترکیب فاقد قند است و هرکدام نیز به تنهایی می تواند مقوی باشند.
مصرف شیره و خرما برای کودکان بسیار مفید است.
آن ها در سنین رشد قرار دارند و مصرف هرچه بیشتر ویتامین، پروتئین و کربوهیدرات می تواند برایشان مفید باشد.
باتوجه به خواص عالی ارده و شیره، مصرف آن برای کودکان به عنوان یک میان وعده مقوی ضروری است.
بسیاری کودکان به دلایل مختلف از بیماری کم خونی و کمبود آهن رنج می برند.
ارده و شیره می تواند به درمان این بیماری کمک کند.
بنابراین اگر فرزند شما به این بیماری مبتلاست، حتما از ارده و شیره استفاده کنید.
به علت وجود منیزیم، فسفر و انواع ویتامین ب در ارده و شیره، این ترکیب برای جلوگیری از افسردگی، ضعف بدنی و رفع خستگی مفید است.
همچنین اگر ورزشکار هستید و برای سلامت بدن خود ارزش قائلید، این ترکیب حتما در میان وعده خود قرار دهید.
داشتن پوست و مویی شاداب، باعث جذابیت انسان می شود. بسیاری از افراد با مصرف انواع داروهای شیمیایی و کرم و پمادهای تقلبی به دنبال تقویت پوست و موی خود هستند.
غافل از اینکه ترکیب ارده ممتاز و شیره بسیار بهتر و کارایی سریعتری دارد.
کمبود ویتامین D باعث بروز بیماری های مختلف از جمله پیری زودرس می شود.
بیماری که در کشور ما بیشتر در بین خانم ها رواج دارد. با مصرف ترکیب ارده و شیره به عنوان یک میان وعده مقوی، می توان این کمبود را جبران کرد و به سلامت خود کمک کرد.
اگر لاغر هستید و قصد افزایش وزن خود را دارید، ارده و شیره یک ترکیب درجه یک برای شما محسوب می شود، زیرا ارده به علت داشتن کالری بالا، می تواند در مدت زمان کوتاه وزن شما را افزایش دهد.
همچنین شیره به دلیل داشتن ویتامین، پروتئین و چربی به افزایش وزن شما کمک می کند.
بسیاری از دردهای استخوانی، رماتیسم و ارتروز گردن را می توان با مصرف مداوم ارده ممتاز و شیره درمان کرد.
همچنین برای درمان و تقویت سیستم ایمنی بدن نیز این ترکیب توصیه می شود.
علاوه براین از این ترکیب برای تقویت حافظه و تقویت قوای جنسی نیز استفاده می شود.
یکی دیگر از خواصی که در ارده و شیره وجود دارد، خاصیت پاکسازی است.
ارده و شیره برای پاکسازی بدن از جمله کبد، کلیه، معده و روده کاربرد زیادی دارد.
ماندگاری باقی مانده مواد غذایی در بدن مخصوصا معده، باعث بروز بیماری های خطرناک از جمله سرطان می شود.
با مصرف این ترکیب می توانید اسیدهای مضر و اوره را از بدن خود دفع کنید.
بسیاری از پزشکان و متخصصان زایمان، مصرف ارده و شیره را به زنان باردار و همچنین مادرانی که به فرزند خود شیر می دهند، توصیه می کنند.
زیرا مواد مغذی موجود در شیره، باعث رفع خونریزی می شود.
همچنین مصرف به اندازه ارده می تواند بر افزایش میزان شیردهی کمک کند.
البته توجه به این نکته بسیار ضروری است.
به هیچ عنوان در سه ماه اول بارداری ارده مصرف نکنید.
زیرا موجب سقط جنین می شود.
مضرات ارده و شیره
تا اینجا با خواص فوق العاده ارده و شیره آشنا شدیم که بسیاری از آن ها خواص درمانی دارد.
اما مصرف هر ماده ای در کنار مزیت های فراوان، ممکن است مضرراتی نیز به همراه داشته باشد.
مصرف بیش از اندازه ارده و شیره نه تنها باعث جذب خواص بیشتر نمی شود، بلکه ضررهای زیادی در پی دارد.
ترکیب ارده و شیره، ترکیبی گرم است.
بنابراین اگر بیش از حد مجاز از آن مصرف کنید، باعث بروز جوش های پوستی می شود.
بنابراین افراد گرم مزاج باید در مصرف آن مراعات کنند.
علاوه بر این خارش و قرمزی پوست از دیگر ضررهای مصرف زیاد این ترکیب به شمار می رود.
ریزش مو، اسهال، تنگی نفس و افت فشار خون از سایر مضررات ترکیب ارده و شیره می باشد.
همچنین مصرف زیاد آن عفونت آپاندیس و آسیب به روده بزرگ را در پی خواهد داشت.
توجه داشته باشید که تمامی این موارد در اثر مصرف بیش از اندازه آن رخ می دهد.
بنابراین در مصرف ارده و شیره دقت لازم را داشته باشید.
جمع بندی
با توجه به موارد گفته شده در این مقاله، همچنان ترکیب ارده و شیره به عنوان یک میان وعده مقوی محسوب می شود.
در بسیاری از مناطق ایران این ترکیب را به عنوان یک وعده غذایی (معمولا در صبحانه) مصرف می کنند.
با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر کشور، استفاده از ارده و شیره به علت داشتن طبع گرم مناسب است.
امیدواریم از این مطلب استفاده کافی را برده باشید.
مراقب سلامتی خود باشید.