سبک زندگی

موثرترین خواص درمانی گلاب

خواص گلاب

دستور تهیه بهترین دسرها با گلاب

آیا شما خواص درمانی گلاب را می دانید؟

گلاب، یکی از عرق های بسیار خوش عطری است که علاوه بر آشپزی می توان از آن در درمان بیماری ها نیز استفاده کرد.

البته که کاربرد های دیگری نیز دارد مثلا در صنعت عطر سازی و… نیز مورد استفاده است.

در حقیقت می توان گفت که گلاب، عرقی است از گل محمدی که رایحه ایی عجیب دلنشین دارد.

در فصل های بهار و تابستان بهترین موقع برای چیدن این گل است.

موثر ترین خواص درمانی گلاب

گلاب سرشار از ویتامین های E و C است و همچنین دارای ترکیباتی بسیار مفید مانند سیترنلول، گرانتول، استاروپنین فلاوونوئیدها، آنتوسیانین ها و… است.

گلاب، طبیعت گرم و معتدل داشته و خواص درمانی بسیار زیادی دارد.

همچنین برای تقویت برخی از اعضای بدن مانند کبد، کلیه و قلب و… نیز مفید است.

1) اولین و مهمترین خاصیت گلاب آرامش بخش بودن آن است.

به همین علت است که در مراسمات ترحیم و در زمانی که شخص استرس و فشار عصبی زیادی را دارد توصیه می شود مصرف گلاب بیشتر شود.

2) کاهش فشار خون

3) درمان گلو درد

4) کمک به بهبود مشکلات گوارشی

5) رفع خستگی چشم و بهبود بینایی

6) بهبود سردرد

7) جلوگیری از ابتلا به آلزایمر و بیماری فراموشی

8) رفع بی خوابی

9) ضد خستگی و استرس

10) درمان یبوست

1) طرز تهیه دسر هلو با گلاب

این دسر خوش طعم یکی از دسر هایی است که هم می توان آن را به صورت گرم سرو کرد و هم به صورت سرد، از این رو به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

مواد مورد نیاز:

هلو: 3 فنجان

گلاب: 2 قاشق

آرد سفید:1 فنجان

شکر:1 فنجان

آب سرد: نصف فنجان

روغن: نصف فنجان

پوست لیمو ترش رنده شده : 1 قاشق غذاخوری

نمک:4/1 قاشق غذاخوری

در مرحله اول هلو ها را به شکل دلخواه برش داده و داخل ظرفی که از قبل داخل آن را با کاغذ نسوز پوشاندیم و هلو های برش داده را کف طرف می چینیم.

در مرحله ی بعد گلاب و پوست لیمو ترش و دارچین و آب را اضافه می کنیم.

روغن و نمک و شکر و آرد را در ظرفی جداگانه با هم خوب مخلوط کرده و روی هلو ها می ریزیم.

و در فر با دمای حدودی بین 300 تا 350 درجه حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت یا بیشتر می گذاریم.

پس از اینکه روی این دسر کاملا برشته و طلایی شد آن را برمی داریم.

دسر هلو و گلاب شما آماده است.

شما با درست کردن این دسر هم از خواص درمانی گلاب استفاده می کنید و لذت عطر و طعم بی نظیر گلاب دو آتیشه را می چشید.

نوش جان!

2) طرز تهیه مسقطی با گلاب

مواد مورد نیاز

نشاسته: 250 گرم

گلاب: نصف استکان

روغن :50گرم

شکر:400 گرم

خلال بادام: 100 گرم

آب: 6 فنجان

مسقطی با گلاب

در اولین مرحله نشاسته را با 6 فنجان آب حل می کنیم و سپس صاف کرده و سپس در طرفی روی حرارت قرار می دهیم.

تا به جوش آید و غلیظ شود و به اصطلاح بوی خامی نشاسته گرفته شود.

آنقدر هم بزنید تا ته نگیرد.

در مرحله ی دوم گلاب و خلال بادام و شکر را اضافه کرده و روغن را نیز اضافه کرده و هم می زنیم.

گلاب را در مرحله آخر اضافه نمایید تا خواص درمانی گلاب از بین نرود.

وقتی مواد به غلظت مناسب رسید و عطر گلاب را به خوبی حس کردید آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف های کوچک تک نفره بریزید.

مسقطی شما آماده است.

3) طرز تهیه پودینگ گلاب با بیسکویت

مواد مورد نیاز:

آرد برنج: 100 گرم

شیر پرچرب: یک لیتر

گلاب: 2 قاشق غذا خوری

بیسکویت پتی بور: 1 بسته

شکر: 50 گرم

کره: 40 گرم

ابتدا شیر را به جوش آورید و سپس در مرحله دوم آب را با آرد برنج مخلوط کرده و زمان جوشیدن شیر به آن اضافه کنید.

برای مرحله ی بعد شکر و کره را اضافه کرده و به مدت حدودا 20 الی 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید و سپس گلاب را اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد به غلظت کامل برسد.

وقتی مواد به غلظت کامل رسید می توانید آن را از روی حرارت برداشته و سپس کف ظرفی را بیسکویت پتی بور بچینید و یک لایه از مواد آماده شده را روی آن بریزید و همینطر به ترتیب ادامه دهید.

یک لایه بیسکویت و یک لایه مواد و در لایه آخر مواد را اضافه کرده و و روی آن را با پودر کاکائو یا پودر پسته و یا سس شکلات تزئین کنید.

و سپس در یخچال حدودا 1 ساعت قرار دهید تا خنک شود.

حالا پودینگ خوش طعم ما آماده برای سرو است.

4) طرز تهیه فرنی اصیل ایرانی با گلاب

مواد مورد نیاز:

آرد برنج: 3 قاشق غذاخوری

گلاب: 2 قاشق غذا خوری

شکر: 100 گرم

شیر: یک لیتر یا حدودا نیم کلیوفرنی اصیل ایرانی با گلاب

ابتدا 3قاشق آرد برنج و شکر را به شیر اضافه کرده و هم می زنیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به آرامی هم می زنیم.

زمانی که مواد به غلظت نسبی رسید (یعنی نه خیلی مواد حالت مایع و آبکی داشت و نه خیلی سفت شده باشد) در این مرحله گلاب را اضافه کرده و آنقدر ادامه می دهیم تا مواد غلیظ شده و ته نگیرد.

وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برداشته و داخل ظرف های تک نفره سرو کنید.

فرنی خوش طعم شما حال آماده برای نوش جان شدن است!

3.5/5 - (4 امتیاز)
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *