سبک زندگی

طرز تهیه انواع دسر|خوشمزه|مدرن

دسر شیک

دسر یکی از خوشمزه ترین و هیجان انگیز ترین بخش یک پذیرایی در مهمانی هاست

شاید شما نیز یکی از طرفداران پرو پا قرص دسر باشید که علاقه مند است برای خانواده خود یا در انواع مهمانی ها دسرهای خوشمزه و شیک تهیه کند.

امروز با ما همراه باشید تا دستورالعمل تهیه چند دسر مدرن و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

دسرها و انواع آن

دسر یا همان پس غذا که بعد از وعده‌های غذایی اصلی آن را مصرف می‌کنند که معمولا هم شیرین هستند و هر فصلی دسر مخصوص به خود را دارد.

و در فصل های سرد، دسرهای گرم و در فصول گرم سال دسر های خنک و شیرین برای رفع عطش تهیه می‌شود.

دسرها در سراسر دنیا تهیه می شوند و امروزه در ایران نیز تهیه انواع آن بسیار رواج پیدا کرده است.

طرز تهیه دسر پان اسپانیا با طعمی متفاوت و شیک

مواد مورد نیاز:

گردو خرد شده: 2/1 پیمانه
شیر :1 لیتر
آرد سفید:2/1 پیمانه
شکر: 1 لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: 150 گرم
کاکائو: 3 قاشق غذا خوری
بیسکویت:2 بسته
کره:50 گرم
وانیل: 2/1 قاشق مربا خوری

 

دسر

 

ابتدا باید تخم مرغ و شکر را به خوبی با همزن برقی کاملا هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شود.

سپس شیر را داخل قابلمه بریزید و مقداری نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و داخل قابلمه به بقیه شیر ها اضافه کنید.

برای مرحله ی بعد بهتر است که آرد را الک کرده و سپس آن را به شیر اضافه کنید.

حالا باید مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به شیر اضافه کنید.

سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مداوم هم بزنید تا مواد به غلظت مناسب برسد و غلیظ شود.

برای مرحله ی پایانی باید کره و وانیل را اضافه کنید و در آخر بعد از خاموش کردن شعله خامه را به آن اضافه کنید.

این دسر را می توان با پودر کاکائو نیز درست کرد.

بدین صورت که مواد را قبل از گذاشتن روی حرارت نصف می کنیم داخل دو قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو

می زنیم و دیگری را بدون کاکائو روی حرارت ملایم می‌ پزیم.

سپس یک ظرف مناسب انتخاب کرده و سپس کف آن را بیسکویت پتی بور می چینیم. (می توانید بیسکویت ها را خرد و یا پودر کرده و سپس کف ظرف بریزید.)

مایه تهیه شده را روی بیسکویت ها ریخته و کاملا یکدست می کنیم.

سپس دوباره بیسکویت ها را می چینیم، گردو می پاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر که تهیه کردیم را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.

(می توانید از موز حلقه شده هم استفاده کنید.)

لایه به لایه مواد و بیسکویت ها را می چینیم و چند طبقه ادامه می دهیم.

اگر آن را در ظرف تک نفره سرو کردید تزیین کنید و در یخچال بگذارید به مدت 2 ساعت.

اگر در ظرف بزرگتری دسر خود را درست کردید روی آن را سلفون کشیده حداقل بین 2 الی 3ساعت در یخچال قرار دهید.

دسر پان اسپانی خوشمزه شما آماده نوش جان شدن است!

طرز تهیه پاناکوتای توت فرنگی خوشمزه و راحت

شیر: 2 پیمانه
شکر:2/1 پیمانه
خامه صبحانه: 200 گرم
پودر ژله توت فرنگی: 1 بسته
توت فرنگی میکس شده: 200 گرم
پودر ژلاتین: 1 قاشق چایخوری
وانیل: 8/1 قاشق چایخوری
آبجوش: 2/1 پیمانه

توت فرنگی

برای اولین مرحله سه قاشق از شیر را کنار گذاشته و در قابلمه ای شیر و شکر و خامه صبحانه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا شکر کاملا حل شود در اینجا مراقب باشید که شیر به جوش نیاید.

سپس آن را از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی خامه را با شیر مخلوط می کنید مقداری گلوله می شود که نگران نباشید وقتی خامه حرارت ببیند کاملا در شیر حل میشود کافیست تا شما آن را روی حرارت ملایم به صورت مداوم هم بزنید.

سپس برای مرحله دوم پودر ژلاتین را با سه قاشق شیر که از قبل کنار گذاشته بودید مخلوط کرده و روی حرارت به روش بنماری حل کنید و اجازه دهید تا پودر ژلاتین کاملا باز شود.

بعد به مخلوط بالا اضافه کرده و هم بزنید.

مایع پاناکوتا را در ظرف سروتان بریزید و به مدت حدودی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا ببندد و خنک شود.

برای مرحله ی بعد در ظرف دیگری آبجوش بریزید و پودر ژله را بریزید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود. (برای حل کردن ژله در آب نیز بهتر است از روش بنماری استفاده شود.)

مخلوط را کنار گذاشته و اجازه دهید تا خنک‌ شود سپس توت فرنگی های میکس شده را به ژله خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید.

(اگر میخواهید تا رنگ دسر قرمز تر باشد می توانید به ژله مقداری رنگ خوراکی اضافه کنید.)

حالا می توانید مخلوط ژله را روی مایع پاناکوتا بریزید و در داخل ظرف های تک نفره سرو کنید و سپس به مدت حدودا یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تاژله کاملا ببندد.

بهتر است که این دسر را از شب قبل برای مهمانی ها آماده کنید.

این دسر خوشمزه و مدرن شما آماده است برای پذیرایی از مهمانان.

نوش جان!

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی خوشمزه و سریع

مواد مورد نیاز
شکلات صبحانه: 100 گرم
خامه فرم گرفته: 200 گرم
قهوه دم کرده: به مقدار لازم
پنیر خامه ای: 100 گرم

کیک دسر

برای اولین مرحله باید قهوه را دم کرده و شکلات صبحانه و پنیر را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد.

حال باید خامه را آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد سپس باید پنیر را به آن اضافه کرده و بعد قهوه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مواد باهم مخلوط شود.

سپس شکلات صبحانه یا نوتلا را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

سپس کیک شکلاتی را کف ظرف بگذارید و مقداری از قهوه را روی آن بریزید و سپس مقداری از کرم آماده شده را روی آن بریزید و با قاشق یکدست کنید.

سپس مجددا لایه ای از کیک شکلاتی قرار داده با قهوه آن را مرطوب کنید و باقی مانده کرم را روی نان بمالید و برای آخرین مرحله مقداری از شکلات خرد شده را جهت تزیین روی آن بریزید و آن را در یخچال حدود 1 الی 2 ساعت قرار دهید تا خنک شود.

ترامیسوی خوش طعم شما حالا آماده است.

نوش جان!

5/5 - (4 امتیاز)
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.