سبک زندگی

طرز تهیه 3دسر خوشمزه با ارده|ارمغان پارسی

ارده کنجد

طرز تهیه 3دسر خوشمزه با ارده

ارده یکی از مواد غذایی مقوی است که خود به تنهایی یک غذای کامل به خصوص برای صبحانه است و گاهی یک میان وعده بسیار خوشمزه و مقوی است. ارده یا همان طحنیه عربی ماده خوراکی است که از دانه کنجد تفت داده و کوبیده شده به وجود می آید.

این ماده خوراکی را در کشور های مختلفی مانند ایران، لبنان ، عراق و ترکیه و یونان و برخی کشورهای دیگر مورد استفاده است.و در غذا با ارده از آن استفاده می کنند.

ارده کنجد یزد دارای خواص بسیاری است و درصد بالایی از ویتامین ها و کلسیم و آهن، منگنز، و پتاسیم دارد.

در این مقاله ما به معرفی دسر با ارده و چند دستور غذایی مربوط به آن می پردازیم.

10 خاصیت مهم ارده برای سلامتی :

1) اولین و مهمترین خاصیت ارده را در درمان کم خونی می تونا نام برد. این ماده غذایی به علت داشتن آهن بالا در درمان کم خونی موثر است.
2) تقویت عروق قلبی و سلامت قلب
3) تقویت نیروی جنسی
4) ضد سرطان
5) تقویت معده و گوارش
6) سلامت پوست
7) در درمان استخوان درد موثر است.
8) برای تقویت حافظه مفید است.
9) همچنین برای درمان بیماری رحمی نیز مفید است.
10) در درمان اختلالات کبدی موثر است.

نکته شما میتوانید ارده را با شیره خرما هم مصرف کنید که بسیار لذیذ میشود .

1) طرز تهیه باسلوق ارده ممتاز و خرما

این دسر خوشمزه با ظاهری زیبا یکی از خوشمزه ترین نوع خوراکی هاست. این دسر به توپک خرما و ارده معروف است و ظاهری شبیه به باسلوق دارد. و یک میان وعده خوش طعم با ظاهری زیبا برای انواع مهمانی هاست.

  ارده و شیره صبحانه مقوی

 

مواد لازم برای تهیه باسلوق خرما و ارده

خرما: 15 عدد
بیسکویت پتی بور: 5 عدد
ارده:10 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

ابتدا پوست و هسته خرما را در بیاورید.بیسکویت های پتی بور را خورد کنید بطوری که کاملا پودر شود. خرما و بیسکویت را مخلوط و ارده را کم کم اضافه کرده تا خمیری شکل شود. مقدار ارده بطوری باشد که چسبندگی لازم برای حالت توپی شدن را پیدا کند.

برای خوش طعم تر شدن این نوع باسلوق ها می توانید از انواع مغز ها در درون این باسلوق ها استفاده کنید. ما در اینجا از مغز گردو در درون این باسلوق ها استفاده می کنیم.سپس هر کدام از این باسلق ها به اندازه یک گردو باید باشد.و بعد آن را درون پودر نارگیل یا گل محمدی یا کنجد بغلتانید. باسلوق ارده شما اماده است.

2) طرز تهیه کیک ارده با گردو

مواد لازم برای تهیه کیک ارده

آرد :2 پیمانه
تخم مرغ : 3عدد
ارده ممتاز: نصف پیمانه
شیر: نصف لیوان
گردو: نصف پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای خوری
شکر: 1 لیوان
پودر هل: ¼ قاشق چای خوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری

دستور پخت

  • ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده آن جدا میکنیم.
  • در مرحله بعد زرده تخم مرغ شکر وانیل و هل با هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا کرم رنگ شود شیر و روغن ارده اضافه کرده کمی هم میزنیم تا مخلوطی یکنواخت و یکدست به دست بیایید.
  • در مرحله ی بعد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم می زنیم تا کف کند.
  • سپس ارده را به ظرف مخلوط زرده اضافه کرده وکمی هم میزنیم.
  • سپس سفیده تخم مرغ را اضافه کرده وهمه مواد را انقدر هم می زنیم تا کاملا مواد یکدست شود.
  • آرد وبکنیگ پودر رو سه بار الک کرده و به مخلوط در طی دو مرحله اضافه میکنیم.
  • در این مرحله زیاد مواد را هم نزنید تا پف کیک نخوابد.
    کف ظرفی را وغن مالی و آرد پاشی کنید.
  • مقداری از مواد را به ظرف اضافه کرده و سپس مقداری گردو نیز به ان اضافه میکنیم.
  • در انتها مواد را درون فر که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.

نکته مهم این است که تا 20دقیقه اول به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید.

کیک ارده شما اماده است نوش جان!

 

خرید رایگان

3) دسر ارده و نخودچی (حمص لبنانی)

این دسر در واقع ی نوع پیش غذای عربی است که آن را منسوب به کشور لبنان می دانند.

این غذا را به عنوان پیش غذا یا دسر نیز می توان استفاده کرد.

ارده چیست

مواد لازم برای تهیه حمص لبنانی

  • ارده: به مقدار 1 لیوان
  • نخود پخته شده :2 لیوان
  • آب لیمو تازه: نصف لیوان
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • سیر : 6 حبه
  • ادویه نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

برای شروع مقداری نخود پخته شده را برای تزئین کنار بگذارید قی نخود ها را داخل مخلوط کن ریخته و با مقداری آب نخود یا روغن زیتون کاملا مخلوط کرده به طوری که مایع و رقیق شود.

سپس ادویه و ارده را به نخود له شده اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط کنید در مرحله آخر هم آب لیموی تازه را اضافه کرده و به هم بزنید.

اکنون حمص شما آماده است است .

اکنون می توانید آن را داخل ظرفی ریخته و با قاشق تزیین کنید و نخود هایی که ابتدا برای تزئین کنار گذاشته بودید را روی آن ریخته. شما می توانید با روغن زیتون نیز این غذا را تزئین کنید.

برای خرید محصولات خوشمزه یزد میتوانید با مراجعه به ارمغان پارسی بدون هزینه ارسال و اطمینان از تازه بودن آن اقدام نمایید .

4.6/5 - (14 امتیاز)

1 دیدگاه در “طرز تهیه 3دسر خوشمزه با ارده|ارمغان پارسی

  1. محدثه گفت:

    سلام ممنون از راهنمایی های شما جهت تهیه دسرها و کیک خوشمزه با ارده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *