کوکی ارده و کنجد یزد
اگر شما هم مثل من از عاشقان ارده یزد هستید، با طرز تهیه یک کوکی لذیذ با من همراه شوید تا با یکدیگر در دنیایی از طعم بینظیر ارده و کنجد یزد، به همراه یک فنجان چای یا قهوه در کنار عزیزانمان لحظات خوش و به یادماندنی را تجربه کنیم.
مواد لازم برای تهیه خمیر کوکی
- ۱۲۵ گرم کره
- ۱عدد تخممرغ
- ۱پیمانه پودرقند
- نصف پیمانه روغن
- ۱پیمانه نشاسته
- ۱قاشق سرکه
- نصف پاکت بکینگ پودر (معادل ۵گرم و یا یک قاشق چایخوری)
- ۳یا۴ قاشق ارده
- آرد به مقدار لازم
مواد لازم جهت میانه و اطراف کوکی
- ۵یا۶ قاشق ارده یزد
- ۲قاشق پودر قند
- کنجد
طرز تهیه:
تمام مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر کوکی را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده و ورز میدهیم و تا جایی که خمیر به دست نچسبد به آن آرد اضافه میکنیم.
خمیر آماده شده را به ضخامت ۲الی۳ میلی متر پهن کرده و همانگونه که در تصویر مشاهده می کنید قالب زده و بر روی کاغذ روغنی در سینی فر میچینیم و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه در درون فر قرار می دهیم.
سپس برای مواد میانی کوکی، ارده و پودر قند را با هم مخلوط کرده و داخل کوکیها قرار میدهیم.
در ادامه اطرف کوکی ها را نیز به مخلوط ارده یزد و شکر آغشته می کنیم و سپس در کنجد می غلطانیم.
کوکی ارده و کنجد یزدی بسیار لذیذ ما آماده است. نوش جان
امروزه کوکی ها مانند کاپ کیک از شیرینی های محبوب به شمار می روند که طرفداران بسیار زیادی دارند، به گونهای که پای ثابت بسیاری از دورهمیها به ویژه جشن تولدها شدهاند.
در واقع کوکی یک نوع بیسکوییت جذاب، خوشمزه و پرطرفدار است که می توانیم بر اساس ذائقه، خلاقیت و سلیقۀ خودمان، ویژگیهایش مانند اندازه، شکل، طعم و مزه و … را تغییر بدهیم تا به آن چیزی که مدنظرمان است برسیم.
بنابراین پیشنهاد ما به علاقهمندان به طعم بینظیر شکلات این است که از ارده شکلاتی و یا شکلات فندقی بسیار لذیذ یزد برای تهیه این کوکی خوشمزه استفاده کنند که بدون تردید لذت دو چندانی را تجربه خواهند کرد.